fredag den 19. november 2010

Så prøver vi lige:-)

Så fik jeg vist nogenlunde lavet bloggen om til det jeg vil have, og dog.. Der skal vist lige redigeres i nogen ting:-)



Men nu gider jeg altså ikke lige at lave mere om på det, for kæresten og jeg skal nok se en film snart..

Dagen idag er gået med alt for meget rengøring, jeg fik lige en hjerneblødning (kan det mon lade sig gøre?), og så syntes jeg ellers at jeg skulle spendere 5-6 timer på at gøre rent herhjemme.. Man skulle virkelig tro jeg ikke havde andet at bruge min fridage på, end at gøre rent, mon jeg egentlig har det;-)



Men med 7, øh 6 (kæresten tæller vist ikke med) behårede dyr, dvs. 3 kaniner, 2 marsvin, og en kat der tror hun ejer hjemmet, tjaa, så bliver der hurtigt støvet.. Nu er det altså også dejligt at sidde i sofaen, med tisse-missen ved sin side (katten ;-)), og se Pelle folde sig ud på gulvet, lige et billede af en meeget farlig kanin...!


Dagens største udfordring, var næsten at støvsuge, hehe.. Tisse-missen's legetøj er over det hele (hvorfor forstår hun ikke at hun skal rydde op efter sig), og kattelegetøj spredt over det hele + støvsuger i aktion = meget dårlig kombination.. Sidste uge måtte jeg give førstehjælp til støvsugeren, efter at den havde spist et stykke catnip legetøj, som så sad først i røret.. Lortet blev skilt ad, og efter at have stukket en mad-stang igennem kunne støvsugeren ånde lettet op (og jeg), og "vejrtrækningen" blev straks god igen:-)

God weekend til alle!

1 kommentar:

Anne sagde ...

Jamen skal nok li sætte dig ind..
:)