tirsdag den 21. december 2010

Lyse striber i håret..



Fancy, ik:-) Kæresten tilbød straks sin hjælp, da jeg sagde jeg ville have lavet lyse striber i håret. Hvor mange kan prale af, at have sådan en kæreste, der glædeligt hjælper med at lave lyse striber, selvom det tager en krig at trække hårtotter ud igennem hætten:-)???

2 kommentarer:

Rikke sagde ...

Oh jo, det er nu jeg skal igang med livsstilsomlægningen ;)
Men kan godt se din pointe på nogen punkter. Jeg har altid kæmpet med min vægt - og det er ikke fordi jeg spiser for meget, tværtimod. Jeg har rigtig svært ved morgenmad, sommetider frokost - er dog blevet bedre pga. kantinen ... men det er ikke just det bedste mad at spise, så er begyndt at "smøre" (jeg spiser ikke smær) selv når jeg føler behovet.
Men - der skal også være plads til at synde en gang imellem, eller bliver det virkelig for kedeligt. Tror ikke jeg vil kunne droppe lasagne f.eks. (som jeg får meget sjældent) ... mit største problem er nok chips. Jeg får meget let lyst til chips, bare alm. salte, og hvis de er i huset holder jeg mig ikke tilbage. Det irritere mig lidt jeg ikke har den samme selvdesciplin der som mange andre steder.

Havregrød... hmm... jeg er generelt ikke meget for det. Men ved godt at det nok er noget af det bedste at spise når man også skal tabe sig - faktisk generelt :)
Jeg drikker ikke ret meget sodavand heller :D ... men når det er tager jeg også light eller zero. :)

Anonym sagde ...

Det er en virkelig flot farve!!! Hvilken hårfarve har du farvet striberne i? :)